Küldetésünk

Küldetésünk

A szakmai érdekérvényesítés teljes hiánya miatt 1998. október 15-én 23 fő megalakította a Pályavasút szakmai szakszervezetét.

A Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete a MÁV ZRt. és utódszervezetei területén dolgozó, valamint a MÁV ZRt. által létesített gazdasági társaságok szervezeteinél dolgozó fizikai és szellemi dolgozók érdekvédelmi és érdekképviseleti szerve.

A szakszervezet célja, hogy biztosítsa tagjai élet és munkakörülményeinek, életszínvonalának folyamatos javítását, elismertesse a pályavasúti és az azzal összefüggő munkatársadalmi helyét és szerepét, jogi védelmet, képviseletet biztosítson.

A Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete tevékenységét minden esetben politikai szervezetektől és munkaadóktól függetlenül látja el.

Szakszervezetünk

Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete

Adategyeztetés 2024

Adategyeztetés 2024. Tovább Go

Rólunk írták

Rólunk írták Járok a világban, és azon gondolkodom, hogyan lehetne a saját és a családom életét jobbá és (ez a fontos!) biztonságosabbá tenni. Miközben ezen töprengtem a szolgálatom közben (és

Tisztségviselőink

ELNÖKSÉG: Elnök: Dr. Kispál Viktor                    Érdekvédelmi Alelnök: Mezei Vera Szervezési Alelnök: Nagy Miklós       PML Alelnök: Szentgyörgyi Mihály TEB Alelnök: Hegedűs

Szervezeti felépítés

Szervezeti felépítés A) Helyi szervezet 1. Az alapszervezet 2. Alapszervezeti Képviselő 3. Közös Képviselő B) Területi szervezet Területi képviselő 1. Területi forgalmi szakmai képviselő 2. Területi PML szakmai képviselő 3.