Skip to content

Vasutasnapi rendezvények!

Vasutasnapi rendezvények!

Vasutasnapi rendezvények!

A MÁV-Volán-csoport 73. Vasutasnapja július 8-án, szombaton lesz megtartva a következő helyszíneken :  Budapesten, Dombóváron, Szolnokon és Nyíregyházán.

A vasúttársaság  két darab ingyenes étkezést, és ugyanannyi ingyenes italt biztosít azoknak a kollégáknak, akik időben elküldik igénylésüket étkezési jegyre.

Az étkezési jegyek 2023. május 8-tól június 2-án 20 óráig igényelhetők a Vasutas Magazin online felületén, vagy hagyományos módon, papír igénylőlap segítségével.

Étkezési jegyet a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a Volánbusz Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV-HÉV Zrt., a MÁV FKG Kft., a MÁV KFV Kft. és a MÁV VAGON Kft., valamint a ZÁHONY-PORT Zrt. és a Rail Cargo Hungaria Zrt. munkavállalói igényelhetnek.

Fontos, hogy étkezésijegy-igénylést mindenki csak egyszer adja le; ha nem így tesz, akkor  is biztosítják a két étkezési jegyet.

Az igénylőlapon valamennyi kért adatot meg kell adni, a törzsszámot, az igénylőt foglalkoztató vállalat nevét és szervezeti egységét. A jegyeket magáncímekre (lakhelyre) – a korábbi gyakorlatnak megfelelően – nem postázzák.

Jegyigénylés és további részletek: https://www.vasutasmagazin.hu/vasutasnap2023

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!