Skip to content

Tájékoztató az alanyi jogú SZÉP-kártya juttatással kapcsolatos nyilatkozattételről

Tájékoztató az alanyi jogú SZÉP-kártya juttatással kapcsolatos nyilatkozattételről

Kedve Tagtársaink!

 A 2021-2023. évi jövedelempolitikai intézkedésekről szóló bérmegállapodás alapján a 2023. évi alanyi jogú SZÉP-kártya juttatás nettó 120 000 Ft. A jogosultsági- és folyósítási feltételeknek való megfelelés esetén a juttatás összege legkésőbb 2023. április 30-ig megérkezik a SZÉP-kártyára.

A kifizetéshez minden munkavállalónak nyilatkoznia kell arról, hogy 2023-ban más munkáltatónál részesült-e SZÉP-kártya juttatásban, és ha igen, akkor milyen összegben. A nyilatkozatot azoknak is szükséges kitölteniük, akik 2023-ban nem kaptak más munkáltatótól SZÉP-kártya juttatást.

Figyelem!

 A SZÉP-kártya juttatás folyósításának feltétele

2023. március 13. és 2023. március 29.

között az alábbi

https://kerdoiv.mavcsoport.hu/nyilatkozat

elektronikus felületen elérhető nyilatkozat kitöltése.

A nyilatkozattételhez szüksége lesz a törzsszámára és az egyéni kódjára, amely a – 2023. márciusában kiküldött – február havi bérjegyzéken szerepel.

Amennyiben nem rendelkezik internethozzáféréssel, úgy – kizárólag személyes megjelenés esetén – a Humán Ügyfélszolgálati irodák munkatársai nyújtanak segítséget az online nyilatkozat kitöltéséhez. Ha esetleg nem találja a február havi bérjegyzékkel megküldött egyéni kódját, akkor hívja a Humán Telefonos Ügyfélszolgálatot a +36 30 144 1000-es telefonszámon.

Aki 2023. március 29-ig a fent hivatkozott felületen nem nyilatkozik, annak kizárólag a nyilatkozat tényleges leadása – a nyilatkozat elektronikus felületen, egy később kijelölt időpontban történő pótlása – után, csak 2023. júniusban érkezik meg a SZÉP-kártya juttatás összege.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!

Kedves Tagtársam!

Gyere és hozd el  barátaidat, családtagjaidat is

2024. július 13-án  a vasutas júliálisra a Vasúttörténeti Parkba!

Mi ott leszünk a PVDSz sátorban várunk.

Meglepetéssel is készülünk.