Skip to content

Tájékoztatás a e-learningel kapcsolatban!

Tájékoztatás a e-learningel kapcsolatban!

Többen kértetek információt a projektben a munkavállalók által kitöltendő Nyilatkozatok kapcsán, ezért részletesebben leírom számotokra:

A Közlekedési Képzési- és Vizsgacentrum kialakítása c. projektet a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. által alkotott konzorcium valósítja meg.

A projektben résztvevő vállalatoknak/vállalkozásoknak adatot kell szolgáltatniuk a képzésben résztvevő munkavállalókról.

Az adatgyűjtés keretében a képzés résztvevőivel az irányító hatóság által központilag kiadott, EU-s irányelveknek megfelelő nyomtatványokat (ESZA belépési- és kilépési kérdőív) kell kitöltetni, melyekben a személyes- és helyenként érzékeny adatok megadása szükséges.

A megadott adatokat a KTI Nonprofit Kft. az EPTK (Miniszterelnökség által működtetett elektronikus pályázatkezelő rendszer) felületen rögzíti.

A BGOK a felnőttképzési szerződés nyomtatványt  a felnőttképzési jogszabályokban foglaltak alapul vételével alakította ki.

Tehát az egész egységes adminisztrációt minden a képzésbe bevont munkavállalónak (függetlenül attól, hogy ki a munkáltatója) el kell végeznie.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!