Skip to content

Segítsünk tragikus körülmények között elhunyt munkatársunk családjának!

Segítsünk tragikus körülmények között elhunyt munkatársunk családjának!

Tisztelt Kollégák!
A Szegedi Pályavasúti Területi Igazgatóság gyűjtést szervez egy tragikus körülmények között elhunyt munkatársunk családjának megsegítése céljából.

A Biztosítóberendezési Főnökség területén dolgozó fiatal kollégánk, Balogh Krisztián szörnyű módon – az otthonában felcsapó tűz elleni védekezés során – január 8-án életét vesztette. Feleségét és 1,5 éves kisfiát, Mátét védve igyekezett a lángokat megfékezni, de eközben olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, amelyek az életét követelték. Osztozva a család gyászában, a Főnökség dolgozói segíteni szeretnének Krisztián árván maradt kisfiának és feleségének, így gyűjtést indítottak – bízva abban, hogy ez által valamelyest könnyebbé tehető az őket sújtó nehéz időszak. Ebben szeretnék minden együtt érző vasutas segítségét, hozzájárulását kérni. Amennyiben úgy érzi, lehetősége van rá, és segíteni szeretne, kérjük – akár csak egy kisebb, jelképes összeggel is – járuljon hozzá a gyűjtéshez.

Az adományokat az özvegy bankszámlájára lehet utalni, az utaláshoz szükséges adatok a következők:

Baloghné Tóth Tímea
OTP Bank
Számlaszám: 11773322-02171447
A vasutastársadalom már sokszor bizonyította együttműködésének erejét. Tegyük együtt kicsit elviselhetőbbé az árván maradt fiatal családbénító fájdalmát!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!