Skip to content

Karácsonyra mégis lesz plusz juttatás !

Karácsonyra mégis lesz plusz juttatás !

A MÁV – Volán csoport vezetése megállapodott a szakszervezetekkel az év végi egyösszegű kifizetésről. A megállapodás értelmében a 2022. évi lojalitás összegéből még ki nem fizetett 120 000 Ft.  további 180 000 Ft-tal egészül ki, így összesen: bruttó 300 000 Ft-ot fog kifizetni a munkáltató.  A kifizetést lehet kérni bankszámlára  vagy SZÉP-kártyára.

Amennyiben bankszámlára kéri a munkavállaló az összeget, akkor nettó  199 500 Ft-ot, ha SZÉP-kártyára, akkor nettó 256.705 Ft-ot utalnak legkésőbb december 22-ig a számlákra.

Ha bankszámlára kéred az összeget, akkor nincsen további teendőd.

Ha viszont  SZÉP-kártyára szeretnéd kérni az összeget, akkor legkésőbb 2022. december 15-ig, csütörtökig a törzsszámod és az októberi (novemberben utalt) bérpapírjának bal oldalán lévő kód  megadásával az alábbi linken nyilatkozhatsz:

https://kerdoiv.mavcsoport.hu/nyilatkozat

A CSÉT ülésen a felek a munkáltatói önkéntes egészségpénztári tagdíj-kiegészítéséről szóló megállapodás 2023. december 31. napjáig történő meghosszabbításáról állapodtak meg.

A CSÉT-en szó volt még az egyes társaságok esetleges további bérmegtakarításáról (2022), amit elsősorban a lojalitás további, de 50.000 Ft-ot meg nem haladó kifizetésére, illetve a közösségi közlekedés zavartalan működésében részt vevő, december 24-26 között szolgálatot teljesítő munkavállaók elismerésére lehet fordítani.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!