Skip to content

05.25 -től indul az e-learning pilot II.

05.25 -től indul az e-learning pilot II.

A következő e-learning oktatási pilot projektben a Forgalmi irányítók, KÖFI irányítók és a Forgalmi szolgálattevő tevékenységet ellátók célcsoportokban felsorolt munkakört betöltő munkavállalók vesznek részt.

Az e-learning képzésekre a regisztrálás központilag történik!

Az  alábbi témaköröket tartalmazzák:

  • Forgalmi informatikai rendszerek                                                     1 óra
  • Vasúti biztonsági kultúra                                                                    2 óra
  • A vasúti veszélyhelyzetek kezelésének szakmai protokollja         2 óra

A részvevőknek (és mind a három témakört teljesítőknek) 2023. évben az időszakos oktatási ütemterv szerint egy tantermi ciklus elmarad, az oktatási ütemterv módosítása központilag történik.

Az e-learning tananyagokat a munkavállaló döntése alapján, vagy a munkahelyén munkaidőben, a munkaköri feladatainak teljesítése mellett, vagy munkaidőn kívül a saját eszközéről teljesítheti.

Az időtartam: 2023. május 25. - 2023. június 30.

A képzés és annak elszámolása a GINOP-6.1.9-18-00001 számú, „Közlekedési képzési-és vizsgacentrum kialakítása” elnevezésű ─ EU támogatással működő ─ projekt keretében kerül lebonyolításra.

A támogatott képzésekbe azok a munkavállalók vonhatók be, akik munkaszerződés szerinti munkavégzési helye a kevésbé fejlett régiókban van (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl vagy Közép-Dunántúl).

A GINOP programba bevont munkavállalók közül a szombathelyi igazgatóság munkavállalóinak „A Vasúti veszélyhelyzetek kezelésének szakmai protokollja” a többi Igazgatóság munkavállalóinak a „Vasúti biztonsági kultúra” c. tananyagokat legkésőbb 2023. június 12. napjáig kell teljesíteniük.

A GINOP elszámoláshoz kapcsolódó dokumentumokat az e-learning kurzusról szóló értesítés fogja tartalmazni. A munkavállalónak a kapott dokumentumokat elektronikusan kell kitölteni (nyomtatni, aláírni nem kell egyetlen dokumentumot sem!).

Szombathely Igazgatóság:

A vasúti veszélyhelyzetek kezelésének szakmai protokollja (GINOP): 2023. május 25. - 2023. június 12.

Vasúti biztonsági kultúra és Forgalmi informatikai rendszerek: 2023. június 10. - 2023. június 30.Többi Igazgatóság:

Vasúti biztonsági kultúra (GINOP): 2023. május 25. - 2023. június 12.

A vasúti veszélyhelyzetek kezelésének szakmai protokollja és Forgalmi informatikai rendszerek: 2023. június 10. - 2023. június 30.

GINOP projektbe NEM bevont munkavállalók:

Mindhárom anyagot egyidőben kapják meg: 2023. május 25. – 2023. június 30.

A munkavállaló részére a fentiek szerint az összes e-learning teljesítéséért – mivel annak érdekében a saját eszközét is igénybe veheti és arra munkaidőn kívül is jogosult – a teljesítést követő hónapban, a munkabérének kifizetésével együtt a munkáltató egyszeri, bruttó 7.000 Ft összegű díjazást fizet.

A GINOP-ba bevont munkavállalóknál akkor tekinthető teljesítettnek az e-learning, ha a tananyagon felül az adminisztrációt is elvégzik 2023.06.12-éig.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden tagtársunknak!